מסע קולינארי מופלא לצפון הודו
מסע קולינארי מופלא לצפון הודו
כולל פסטיבל ההולי - חג האביב הצבעוני
8 - 21 במרץ 2020
טיול בוטיק ייחודי בקבוצה קטנה ויחס אישי - מקסימום 16 מטיילים.
התכנית 'על קצה המזלג' :
~ חגיגות של צבע וטעם בג'ייפור, בירת רג'סטאן - ארץ המלכים בזמן פסטיבל ההולי.
~ עולי רגל, טקסים, רוחניות ואוכל מבורך בורנאסי העיר הקדושה לגדות נהר הגנגס.
~ דלהי - סיורים בעיר המרתקת והבירה של הודו, גם מבחינה קולינארית.
~ נופי ההימלאיה המרהיבים וכפרים מקסימים באזור דרמסלה, עם המנות הייחודיות של תושבי ההרים ומפגש עם התרבות והמטבח הטיבטי.
~ המטבח הקהילתי הגדול בעולם במקדש הזהב באמריצר, לצד סיור אוכל רחוב שלא תשכחו וחוויה פותחת לב בכפר חלקאי פנג'אבי אופייני.
למי מתאים הטיול המיוחד הזה?
~ לאלו שעבורם אוכל וחוויית הטעמים הוא ערוץ מרכזי להיכרות עם מקום ותרבות.
~ לאלו שרוצים להעמיק את היכרותם עם מגוון המנות העצום, דרכי ההכנה וחומרי הגלם של המטבח ההודי, ללא צורך בידע קודם.
~ לאלו שחשוב להם לטייל בהודו במסגרת עוטפת שמקנה ביטחון ושקט נפשי ובזמן קצר יחסית לצלול עמוק למפגש תרבותי מרתק ובלתי נשכח.
מה מצפה לנו ?
טיול ייחודי ברמת תיירות מפנקת הצולל לעומק הטעמים, הריחות וחוויות החושים שהודו מציעה לנו. בדגש מיוחד על האוכל הצמחוני.
את הטיול הזה בנינו בקפידה עבורכם מתוך ניסיון והיכרות עמוקה של שנים עם הודו והאוצרות המדהימים שיש לה להציע. מצד אחד בנינו טיול רך ומפנק ומצד שני מסע אל עומקה של התרבות ההודית שישאיר חותם בכל אחד ואחת ממכם.
בטיול הזה נכיר את הודו מקרוב דרך האוכל והקולינאריה האקזוטית והכל כך עשירה שלה.
נגיע לאזורי נוף יפהפיים ונשלב מפגש והיכרות עם התרבות הצבעונית המרתקת דרך סיורים במנזרים ומקדשים, השתתפות בטקסים מרגשים ואירוח בבתי משפחה אוטנטיים בכפרים.
במהלך הטיול נשתתף במספר שיעורי בישול, נסייר בשווקים, נאכל במסעדות המומלצות ביותר, נכיר את חומרי הגלם והתבלינים העיקריים של המטבח ההודי.
ייחודיות הטיול הזה הוא השילוב המנצח של טיול מפנק במקומות מרתקים עם נגיעה עמוקה בלב ליבה של התרבות ההודית, דרך הטעמים.
אנחנו רוצים שתחזרו הביתה עם מזכרת לכל החיים של חוויה ישירה ועמוקה עם הודו, הידע והאוצרות העמוקים והאינסופיים של הארץ המופלאה הזאת .
איך טסים ?
טיסות ישירות לדלהי עם אייר אינדיה + 5 טיסות פנימיות בתוך הודו
כמה ומה זה כולל?
מחיר הטיול: 4,400 $ | ויזה להודו: 85 $ | טיפים: 80 $ =
המחיר הכולל: 4,565 $
** הטיול מושקע מאד, בכלכלה מלאה וכולל הכל. 50$ בלבד יספיקו לכל ההוצאות השוטפת לאורך הטיול.
המחיר כולל:טיסות ישירות לדלהי, 5 טיסת פנים, מלונות ברמת 4 - 5 כוכבים, כל הנסיעות, מדריך ישראלי ומדריך קולינארי, מדריכים מקומיים, כלכלה מלאה לאורך כל הטיול, כולל מים מינרלים. ארוחות הבוקר במלונות. ארוחות הצהריים והערב בבתי משפחה או במסעדות טובות ומומלצות, בהן נתוודע למגוון הטעמים ההודים, כל הכניסות לאתרים, פעילויות רבות כמו מסיבה לכבוד ההולי , 3 שיעורי בישול, סיורי טעימות אוכל רחוב, חוויה כפרית בפנג'אב, נסיעות בריקשה, סרט קולנוע ועוד הפתעות..., פגישת הכנה לפני יציאת הטיול.
המחיר אינו כולל: ביטוח נסיעות, הוצאות אישיות (מסאזים, קניות וכדומה)
נשמע מעניין? השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם
הצטרפו אלינו למסע בהודו שמגרה את כל החושים !
על המדריכים
הצוות המנצח שיגיש לכם באהבה את המיטב של צפון הודו...
אסף גדרון
בוגר מדרשת שדה בוקר,בעל תואר ראשון בביולוגיה, תואר שני באקולוגיה מדברית, ממקימי "אשרם במדבר" ומכור להודו. חי ומטייל בהודו ב 7 השנים האחרונות. חובב יערות וערים קדושות.
" מאז המפגש הראשוני עם הודו בשנת 95' הודו לא מפסיקה לסקרן אותי. הגיוון האנושי, התרבותי, הדתי של העולם האדיר הנקרא הודו הוא כמערת אוצרות ללא סוף. הטבע הפראי ושילובו עם התרבות העתיקה תמיד הילכו עלי קסם. ביליתי למעלה מ 7 שנים נטו בהודו והיד עוד נטויה".
ערן גורנר
שף ובעלים של קייטרינג רג’ניס המגיש אוכל הודי אותנטי משנת 2012. חוקר ומעריץ של המטבח ההודי. מלמד ומעביר סדנאות בישול הודי משנת 2014. "מאז ומעולם האוכל ההודי היה בעיני הקסום והאקזוטי ביותר בעולם. מביקורי הראשון בהודו ועד למסעדות ההודיות המערביות ששכנו בכל עיר שבה ביקרתי. במשך שנים התחקיתי אחרי המתכונים המסורתיים והתבלינים היחודיים של המטבח ההודי. בדרכי פגשתי שפים מדהימים עם המון ידע וידי קסם, והדרך נפתחה אל מקומות מדהימים של טעם, געגוע וניחוחות תבלינים. מאז ועד היום אותם תבשילים משמחים, ממלאים כל מפגש בריחות ובצבעים של תת היבשת המדהימה הזו. בעודי נהנה לראות את התגובות לטעם האותנטי של הודו, ולזיכרונות ולסיפורים השזורים בכל מאכל ותבלין".
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר